Фліси

Флісовий матеріал надзвичайно популярний серед любителів гір протягом багатьох років. Його часто використовують як у технічному гірському одязі, так і в туристичних моделях. Його популярність започаткували фліси з матеріалу Polartec. Ця тканина дала назву цілій групі флісових матеріалів. Характеризується унікальною структурою, що забезпечує дуже хороші параметри ізоляції. Це пов’язано з тим, що в порожніх місцях накопичується повітря, яке при нагріванні тілом стає чудовим бар’єром для холоду. Крім того, матеріал дуже легкий і приємний на дотик, що його  надзвичайно зручним. Чоловічі та жіночі флісові кофти часто вибирають туристи, а також для повсякденного використання. Вони чудово працюють в холодну пору року.

Різноманітні фліси для будь-яких погодних умов.
Окремі моделі можуть суттєво відрізнятися по товщині. Найтонші - чудове доповнення до одягу на весну та осінь. Незалежно від того, збираєтесь ви на довший похід гірськими стежками чи проводите відпустку в наметах, чоловічий фліс чи жіночий фліс Polartec забезпечать оптимальні теплові умови в холодну пору року. Окрім того, що їх використовують поодинці, флісові кофти також надзвичайно популярні як додатковий утеплювач мембранних курток. Це відмінний ізоляційний шар, який забезпечує максимальний комфорт при нижчих температурах. Вибрані моделі можна використовувати з куртками того ж виробника, як підкладку, завдяки чому ми отримуємо надзвичайно функціональне цілу річ. Флісові туристичні кофти часто оснащені функціональними кишенями, тому ви можете легко носити з собою найнеобхідніші речі.

Чоловічі фліси та жіночі флісові кофти з Polartec - магазин campus.ua
Ми пропонуємо широкий вибір флісу для будь-якої туристичної діяльності. Полегшені чоловічі флісові джемпери на блискавці 1/2 ідеально підходять для лиж під курткою, тоді як моделі флісу з довгим замком та трохи товстіші моделі ідеально підходять для піших прогулянок. Великий вибір кольорів та кроїв, безсумнівно, дозволить кожному знайти ідеальний фліс.

View as Grid List

15 Items

per page
View as Grid List

15 Items

per page