Тест рушника з мікрофібри Rockland Travetowel

Тест рушника з мікрофібри Rockland Travetowel М

Зовнішній вигляд і розміри

Рушники бувають трьох розмірів:

XL (150 см x 60 см) - вага: 200 г
L (120 см x 60 см) - вага: 160 г
М (90 см х 40 см) - вага: 80 г

Я використовував найменший у розмірі М у помаранчевому кольорі. Якщо комусь не подобається оранжевий колір, то існують також інші версії: синій і зелений.

Використання

Збираючись у двох місячну подорож, після довгих роздумів - я вибрав найменший і найлегший рушник. Бо відомо - "що кожен грам проти нас" у таких мандрівках. Я хвилювався, чи буде рушник достатньо великим, щоб повністю ним витертись. І це так. Він ідеально підходить мені, але будьте обережні: дівчата та хлопці з довшим волоссям, вам слід подумати про більший розмір рушника. Також розміром М не можна обгорнутись, але він дійсно легкий і компактний. Коли ви покуєте його у рюкзак, важко сказати про те, щоб він займає будь-яке місце. Недоліком рушничка, на жаль, є відсутність петельки вшитої у рушник, тоді б було б набагато зручніше повісити його тоді. Але виробник обіцяє, що вона з`явиться у наступні версії рушника і вона вже є у моделі Quick-Dry.

У порівнянні з бавовняними стандартами рушниками, він швидко висихає, але це не єдина перевага мікрофібри. Як тільки Ви його сховаєте у мішечок і прикріпите до рюкзака рюкзака, то через кілька хвилин отримаєте сухий рушник. Коли мова йде про запахи, то навіть через тиждень щоденного використання, він не пахне, що набагато краще, ніж у стандартних рушниках.

У статті використані матеріали з сайту http://storyofalife.pl